:D

ÅHH VAD GLAD JAG ÄR!! BUGZI VAr SÅ HImLA FIN IDAG!!:D

FINT

enda jag sett fram emot på helan veckan blir inget. bara pga nån himla vaccination åååååååååhhhhh blir så less.

115

Finns inte så mycket att säga om idag. Framhoppningen kändes klockren. Inne på banan blev det helt enkelt för svårt. Hittade ingen bjudning och lät nog henne sköta lite för mycket själv. = Jag red sämst. Banan var väldigt konstig också.

Ska iväg på en lokal 1m nästa söndag. Kanske kan hitta tillbaks till hur det brukade va då.. <3


.

Bugzi ställde upp otroligt mycket idag, men jag vet varför hon betedde sig så konstigt. Hon var spänd och inte hennes vanliga. Men hon hoppade allt, båda nära och långt ifrån. När hon hade ont vägrade hon hoppa alls. Så jag vet int vad de beror på. Kombinationen kom vi in i trav/galopp för att hon nitade och vägrade gå 5 meter framför. Ändå klarade hon det. Sen i omhoppningen nitade hon på första omhoppningshindret, i samma hörn som kombinationen. Men jag drev på och hon hoppade det i trav. Fick en väldigt bra tid med tanke på att hon stannade.. Om hon inte hade gjort de hade vi typ legat i toppen :P 

Ska dit imorgon igen, antingen hoppar jag 115, eller ändrar jag till Avd B och 110. Hinderna känns hon ju bra på , det är emellan det inte kändes bra.


:)

Tävling imorron! 110 på hippo :)

?

Kan man mer än att älska den här hästen. Idag hade hon lite kolik. Hon har tyyp fått i sig närmare 30 äpplen på 2 dagar. Inte bra. Men nu mår hon helt okej. Ska se hur hon mår imorgon , men ska rida som vanligt och det blir nog tävling i helgen om inget händer. Sen idag när hon inte mådde så bra , då la hon huvet på axel och stog och gosade <3 Då vet man varför man har häst!


.


123


.


Bugzi Lady

Igad ska vi ut och lalla runt i skogen. Kameran hänger med så det kommer upp bilder sen. Imorgon blir det ett ordentligt hopp pass. Har tänk en linje 5 galoppsprång, 1 kombination och nått räcke och oxer. +vattenmattan såklart!


Hippo har varit en riktigt bra tävlingsplats. Har kommit 1:a, 2:a, 4:a och 2 placeringar! Det är grymt!


Duktig häst!

Har haft en väldigt duktig häst idag. :) LC kändes jättebra, slutade på en 3e placering med 62%. I LB så var hon sur mot skänkeln. Säkert lite less också. Fick 60% där. Fullt godkänt. Är så kul att hon funkar i dressyr också! Och fick jättemånga beröm om att hon var så fin , alltid roligt. :)

Men vi hör nog endå hemma bäst på hoppbanan. Längtar skitmkt till på fredag. Hoppas vi har turen med oss då också! :)





ikv

Ikv ska jag till stallet och fixa inför tävlingen. Har ganska mycket ogjort. Ska försöka knoppa och hålla tummarna att dom blir lika bra som förra gången! Sen träna dressyrprogrma.(jag suger på att komma ihåg) rider fel på nästan varje tävling :p


dressyr

hoppade igår, lydnad. gick super! är lite ovant att kunna hitta en bra anridning och avsprångspunkt på låga hinder. bugzi brukar ju vilja sköta sånt för de mesta själv , men när de va lågt så brydde hon sig inte.. så där va de min tur att arbeta! :D

idag tränade jag dressyr , gick överlag bra. provade globusen men usch säger jag bara! min sits blev sämre än i hoppsadeln , den kanske var en tum förliten. men största problemet är att jag inte kommer åt henne. mina ben hänger typ nedanför magen. HATAR verkligen att ha långa ben. menmen.

längtar sjukt mycket tills på lördag! jag får ju proffshjälp med mej också!

Dressyr

Idag blir det ett dressyrpass , ska försöka träna programmet lite. Har faktiskt aldirg ridit igenom mina program några dagar innan , utan bara ridit på själva tävlingen. Imorrgon ska de hoppas lite. Bara lågt. Likadant på Mån, sen tis ett riktigt hopppass för att va säker på att det funkar för hippo.  


Umeå rf

Blir Umeå tävling, 110,115 Bugzi glad:D:D Mikaela glad, bugzi hoppa högt <333333


Uteritten

Min häst har blivit galen eller? Igår när jag red ut så gjorde hon ett hoppsprång. Som att hon skulle hoppat en oxer på 130. Jag flög ju som en vante upp i luften , men landade på/framför sadeln. Tror det var för att det stack ut en liten gren , men en häst hoppar inte över en gren? ... tydligen så var hon väl hoppsugen ;)

Btw, idag blir det galopp på banan! Sen såg jag att jag startade först på dressyren på surf , innebär att vi måste åka klockan 6. Och kliva upp typ 5. Men iaf så är ja nöjd över att starta först, hieg rida fram en stund utan jättemånga hästar på banan.


Cykelstyre ?


Dagens ridpass!



Kan säga att uteritten idag blev GALEN

Berätta mer sen när jag har tid. :) Det var ett under att jag inte flög av. Och är hon lika hoppglad som hon va idag så blir det garanterat en sån här rosett nästa tävling -->


Igång igen

Har ridit på banan de 2 senaste dagarna.. Tänkte igentligen variera med att rida ut , men nu blev det inte så. Hon har iallafall varit så underbart fin! Lite taskig frammåtbjudning, men det släpper ganska fort nuförtiden.

Och jo! Har nog hittat en sadel , äntligen! En i stallet hade en Globus Clic antingen storlek 32 eller 34, måste kolla imorgon. Provade den som hastigast idag och den såg ut att ligga jättebra. Ska provrida i den nån dag framöver. Om den passar så är det ju bara att köpa en begagnad. :)

Lördag blir det förresten stan (hoppas jag). Shoppa upp lite pengar, vill också förbi Pegasus. Känns som att ett dressyschabrak inte skulle sitta helt fel. Har ett grönt som följde med Bugzi. Men de känns lite trash att tävla med ett urtvättat omatchande schabrak :p


Dagens inlägg

Måste säga att photoshop kan verkligen göra om en bild. Fotade Bugzi lite idag igen (måste passa på i det fina vädret). Tyvär hade hon lite problem att stå still , men typ 2 av 100 bilder blev bra.

Blev ingen ridning idag, utan en liten promenix. Sedan US möte. Vi kommer nog att åka till Göterborg Horse Show, ser väldigt mycket fram emot det! Shopping.. Haha! Förresten, nu är det snart bara en vecka kvar tills dressyrtävlingen. Blir spännande att komma med hoppsadel, hoppstövlar(tretorn), hoppshabrak och en mycket teddybjörnsliknande häst. Undra om dom kollar lite extra på oss haha?

/Mikaela


Travade igen!

Idag travade jag Bugzi för första gången på ett tag. Oj vad hon tyckte det var kul och frustade! Red på hacket, för alla bett var hemma. Kändes helt okej, låg form och väldigt taktfast steg. Imorgon ska vi ut och busa runt lite i skogen. Sen är väl tanken att kunna börja galoppera i slutet av veckan.

Förresten, jag är grymt tävlingssugen! Längtar himlans mkt till Surf. :)




So good




15 år!

Idag blir man 15 år :) Gårdagen spenderades med Malin, Anna, Nattis, Bella och Amanda. Var hur kul som helst! Spelade Laserdome, åt tårta å allt! :D Idag fick jag ett nytt objektiv till kameran, så ÄNTLIGEN kan jag fota! Kommer att komma upp mycket bilder nu känner jag på mej ;) Det är ett Tamron 70-300 :)

Mikaela


Val och kval

Bugzi skrittas fortfarande igång , på mån börjar jag trava och inom en vecka ska hon galopperas också. Så vi hinner precis igång till Surfs dressyrtävling. Men fin är hon!

Sitter och ufnderar på hur jag ska göra på helgen den 24-26 sep. Det är tävling på Hippo då , finns bara 110, och 115. Hade tänkt att hon skulle få gå låga klasser nu på slutet. Men det känns så lockande att vara med! Men jag ska nog ändå inte hoppa så högt nu när hon varit "sjuk".. Vet inte hur jag ska göra , för det är svindyrt också! Alla klasser jag tänkt hoppa kostar 160kr/styck.


RSS 2.0